Son dakika! İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi: Ölümden dönen Tatlıses’ten ilk görüntüler…

Son dakika! İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi: Ölümden dönen Tatlıses’ten ilk görüntüler…

Son dakika haberi: 70 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkışan İbrahim Tatlıses ölümden döndü. Kaza sonrası araçlarda çıkan yangın yağmur etkisi ve çevredeki vatandaşlar tarafından söndürüldü.Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’i olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı. “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” diye görevlilere seslenen Tatlıses hastaneye kaldırıldı. İşte İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ve olay yerinden ilk görüntüler…

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı.

İBRAHİM TATLISES ARAÇTA SIKIŞTI

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses’i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses’in yanında kızının da olduğu öğrenildi. 

İBRAHİM TATLISES: BENİ BURADAN VİNÇLE ÇIKARIN

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

1’İ AĞIR 4 KİŞİ YARALI

İbrahim Tatlıses ile birlikte araçtan çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Kadın yaralının durumun ağır olduğu, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Araçtan çıkarılan İbrahim Tatlıses böyle hastaneye kaldırıldı

FACİA UCUZ ATLATILDI

Olay yerinde olan İhlas Haber Ajansı muhabiri Selim Turan, TGRT Haber’e yaptığı açıklamada “1 buçuk saattir çalışma devam ediyor. 3 kişi aracın içinde. Etrafta yoğun bir çalışma var. Öndeki araçta İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses vardı. O araç kazaya karışmadı. Kamyonet sürücüsü yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı” bilgisini paylaştı.

Ünlü şarkıcının geçirdiği trafik kazasına ilişkin detayları aktarmaya devam eden Turan, çarpışma esnasında iki aracın tutuştuğunu, yağmur ve yoldan geçen araçlardaki yangın söndürme tüpleri sayesinde tutuşan araçların söndürüldüğünü söyledi.

KAYNAK: TRT HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − eleven =