Kasım Süleymani’nin Öğretileri Şehadetinden Sonra Küresel Denklemi Alt Üst Etti

Kasım Süleymani’nin Öğretileri Şehadetinden Sonra Küresel Denklemi Alt Üst Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD’nin İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü’nün şehit komutanını bitirme çabalarına rağmen küresel denklemi alt üst eden bir okul yarattı.

Şehit Kasım Süleymani’nin savaş ve mücadele dolu uzun hayatı boyunca bu suikastçılara karşı direnerek son yıllarda olduğu gibi direniş ekseninin manevralarını yönetti.

Şehadetine kadar yaşamının ana motivasyonu bu eylemlerin büyük hedeflere ulaşmayı başardı. Beklenen diğer hedefler, katillerin endişelenmesine ve onu öldürerek kurtulmak istedikleri kabuslar görmelerine neden oldu; Ancak suikasttan sonra sonuç olarak eskisinden daha acılı, daha etkili ve daha tehlikeli olduğunu anladılar.

Ancak onlar, Şehit Kasım Süleymani’ye suikast düzenlemeye karar vermeye iten asıl faktör, güç ve yetenekleri ne olursa olsun işgalcilerin düşmanlarına karşı koyma ve onlara direnme kesinliği ve gerekliliğine dayanan Kasım Süleymani Okuluydu.

Bu okul büyüdü, gelişti ve istikrarlı kaldı ve Amerikalıların ve müttefiklerinin, özellikle Siyonistlerin sabit olduğunu düşündükleri ve kimsenin onları yok etmeye veya yüzleşmeye cesaret edemeyeceğini düşüncelerden sildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − one =