Kaani: İntikam Yolunu Evlerinin İçinden Açacağız

Kaani: İntikam Yolunu Evlerinin İçinden Açacağız

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu ahbere göre; İran İslam Cumhuriyeti Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, Meşhed’deki Uluslararası Direniş Cephesi Kongresi’nde şu ifadelerde bulundu:

‘Amerikalılardan intikam almak için illa bizim orada bulunmamıza gerek yok, gerektiği yerde evlerinin içinden ve yanlarındaki kişilerle onlardan intikam alabiliriz.

Onlar hak yoluna ve insanoğlunun uyanmış vicdanlarına saldırmışlardır ve kesinlikle dünyanın her yerindeki insanların uyanmış vicdanlarının saldırısına uğrayacaktır.

Amerika için, Amerika’da General Kasım Süleymani’ye suikast düzenleyenlerle uğraşacak akıllı birilerinin olması, direnişin hiçbir sınır tanımayan evlatlarının kendilerinin gidip intikam almasından daha az maliyetli olur.

İntikam başladı. Biz Şii çocukları olarak nasıl intikam alınması gerektiğini biliriz. Önceki nesillerimizin Beni Ümeyye’den nasıl intikam aldığını gördünüz. Bizden önceki nesiller Emevi hanedanını kökünden söküp yok ettiler, biz böyle bir kültüre sahibiz.

Onlar şehit Süleymani’yi vurarak işin bittiğini düşünüyorlar ama Şehit Süleymani’nin kanı direnişin evlatlarının damarlarında akmaktadır.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + twenty =