Johnson’un Partisinde Skandal Üstüne Skandal

Johnson’un Partisinde Skandal Üstüne Skandal

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İngiliz Muhafazakar Partisi’nin üst düzey bir üyesinin pornografik film izleme skandalı nedeniyle Britanya Parlamentosu’nda istifa etmesinin üzerinden 17 günden kısa bir süre sonra, partinin başka bir üyesinin tecavüz suçlamasıyla tutuklanması manşetlere taşındı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Parlamentodaki İngiliz Muhafazakar Partisi üyesi olan orta yaşlı bir adam tecavüz suçlamasıyla tutuklandı.

Guardian’a göre, Boris Johnson’ın başbakanı ve İngiltere Muhafazakar Partisi lideri “uygunsuz tecavüz, cinsel taciz, tecavüz, güveni kötüye kullanma ve görevi kötüye kullanma” suçlamalarıyla karşı karşıya.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, “Boris Johnson’ın partisi, Muhafazakar bir milletvekilinin bu hafta Pazartesi günü (bu hafta) tecavüz de dahil olmak üzere ciddi cinsel suçlar şüphesiyle tutuklanmasıyla yeni bir skandala bulaştı.”

Metropolitan polisi, iki yıllık bir soruşturmanın ardından, suçların 2002 ile 2009 yılları arasında gerçekleştiğini söyleyerek, Pazartesi günü bir kişinin bir suçlamayla tutuklandığını doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × three =