İsraillilerin Yarısından Fazlası Kendini Güvende Hissetmiyor

İsraillilerin Yarısından Fazlası Kendini Güvende Hissetmiyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist bir araştırma kurumu, işgal altındaki bölgelerde yaşayanların yarısından fazlasının kendilerini güvende hissetmediğini ve birçoğunun polise güvenmediğini söylüyor.

Habere göre, Siyonist araştırma grubu, istatistiksel verilerine dayanarak işgal altındaki bölgelerde yaşayanlar arasında güvenlik duygusunun azaldığını duyurdu.

Siyonist “Israel Hum” gazetesinin haberine göre, istatistiksel verilere, işgal altındaki topraklarda yaşayanların %55’inin güvenliklerinin azaldığını hissettiğini gösteriyor.

Bu rapora göre işgal altındaki topraklarda yaşayan % 41’nin kendini güvende hissetmediğini gösteren geçen yılki istatistiklerle karşılaştırıldığında ciddi bir artış yaşandı.

Aynı zamanda Israel Hume, işgal altındaki Filistin’de yaşayanların yüzde 18’inin güvenlik eksikliği nedeniyle geceleri evlerinden çıkmadığını da sözlerine ekledi.

Bu raporu hazırlayanlar, güvenlik duygusunun azalmasının temel nedenleri arasında ortalama suç oranının artması, şiddet ve işgal edilen topraklarda gaspın yaygınlaşması olduğunu söylüyor.

Bu araştırma aynı zamanda yerleşimcilerin Siyonist rejimin güvenlik güçlerine güvenmediklerini ve birçok durumda şikayetlerini polise bildirmediklerini, dolayısıyla yalnızca %25’inin sorunların çözümünde polise güvendiğini beyan ettiğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + 8 =