İsrailli Muhalefet Lideri: Netanyahu Devrilebilir!

İsrailli Muhalefet Lideri: Netanyahu Devrilebilir!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin muhalefet lideri ve bu rejimin eski başbakanı Yair Lapid, yeni bir röportajda Binyamin Netanyahu’nun kabinesinin devrilmesi gerektiğini duyurdu.

Habere göre, Yair Lapid yaptığı açıklamada ”Artık Gantz istifa ettiğine göre, Netanyahu’yu devirmek için araçlara sahibiz. Lapid bunu bir radyo kanalına verdiği röportajda söyledi. İsrail muhalefetinin lideri Salı günü muhalefetin Benjamin Netanyahu’nun kabinesini devirme gücü konusunda iyimser olduğunu ifade ederek Netanyahu’nun görevden alınması çağrısında bulunarak bugün bu hükümetin devrilmesi gerekiyor ve devrilebileceğini düşünüyorum.” dedi.

İsrail muhalefetinin lideri, Benny Gantz ve Gadi Eisenkot’un yakın zamanda bu rejimin savaş kabinesinden istifa etmesine değinerek, ”artık Gantz nihayet hükümetten ayrıldığına göre Netanyahu’yu devirmek için araçlara sahibiz” dedi.

Bu rejimin eski başbakanı, “Muhalefet birlikte çalışacak, bu hükümeti iktidardan düşürmek için kibirlenmeden birlik olacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 + nine =