İsrailli General: Hizbullah’ın Nokta Kabiliyetli Füzeleri Büyük Bir Stratejik Tehdit

İsrailli General: Hizbullah’ın Nokta Kabiliyetli Füzeleri Büyük Bir Stratejik Tehdit

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin ordusunun generallerinden Amir Avivi, bu rejimin ordusunun, Hizbullah’ın nokta füzelerinin çok büyük bir stratejik tehdit olduğu gerçeğini anlaması gerektiğini söyledi.

Habere göre, Siyonist Ordunun generallerinden Amir Avivi, bu rejimin büyük bir stratejik tehditle karşı karşıya olduğunu itiraf etti. Avivi şunları söyledi: ”İsrail ordusunun, Hizbullah’ın nokta füzelerinin çok büyük bir stratejik tehdit olduğu gerçeğini anlaması gerekiyor.”

Kanal 13’e verdiği röportajda Hizbullah füzelerinin tehlikesine değinerek şunları vurguladı: ”İsrail savunma sistemleri bu füzeleri püskürtemiyor. Bu füzeleri sistemlerimiz püskürtebildiği bir roket değildir ancak füze tamamen farklıdır.”

Bu Siyonist general şuna dikkat çekti: Hizbullah’ın hassas güdümlü bir füzeyle yeteneklerini artırmasına izin veremeyiz. İsrail’in askeri operasyonları uzun süredir bu çabaları engellemeye odaklanmıştı.

Siyonist ordunun Hizbullah’ın ilerleyişini engelleme konusunda yüzde 100 başarılı olamadığına dikkat çeken Avivi, şunları vurguladı: ”Hizbullah giderek güçleniyor ve İsrail’in yapabileceği bir şey yok.”

Siyonist işgalin sona erdiğini defalarca vurgulayan Hizbullah hareketi, son dönemde Bahreyn’de Siyonist büyükelçiliğinin açılmasını kınarken şunu vurguladı: ”Bahreyn halkı ve tüm İslam ülkeleri, düşmanla her türlü normalleşmeyi ve teması reddediyor ve Siyonistlere güvenli yer yok Topraklarımız yok!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen + 16 =