İsrail’in Kuzeyinde Sirenler Çaldı!

İsrail’in Kuzeyinde Sirenler Çaldı!

Acilnews’in yabancı basıan dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist ordu, işgal altındaki bu bölgenin kuzeyinde, Lübnan sınırında alarm verildiğini duyurdu.

Bugün Siyonist medya, Direniş dronlarının sızması korku nedeniyle Lübnan sınır bölgesindeki El-Celil’in batısındaki Avivim, Yaroun, Dovivu ve Baram’da tehlike sirenlerinin çaldığını duyurdu. .

Öte yandan Hizbullah, dün yaptığı açıklamada operasyonun sonucunu şu şekilde duyurdu: “İsrail ordu personelinin Minara sahası çevresinde toplanması doğrudan hedef alınarak top mermilerimizle vuruldu.”

Lübnan Hizbullahı’nın açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verildi: “Siyonist işgalin Burj el-Muluk kentinde sivillere yönelik saldırısına karşılık olarak Dafna kolonisi ilk kez Katyuşa füzeleri tarafından hedef alındı ​​ve üs Zebedin’e de onlarca füze silahıyla bombardıman yapıldı.”

Ayrıca direniş güçleri, Siyonist ordusunun Zaourah” bölgesindeki topçu ve füze mevzilerine insansız hava araçlarıyla saldırarak, Siyonist ordunun subay ve askerlerinin toplanma ve konuşlanma yerleri ile demir kubbeli platformlarını imha etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − 8 =