İsrail’de İran Korkusu Bütün Birimleri Alarma Geçirdi

İsrail’de İran Korkusu Bütün Birimleri Alarma Geçirdi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejim, iç siyasi krizi durum endişesiyle Gazze ve Lübnan’daki direniş hareketlerine mesajlar gönderdi.

Habere göre, Netanyahu’nun yeni kabinesi, dış düşman gibi meseleleri gündeme getirerek iç karışıklığı örtbas etmeye çalışıyor. Siyonist rejim, başta ordusu olmak üzere bu rejimin hazırlık seviyesini artırmak için kabinenin ardı ardına toplandığını duyurdu.

Kanal 12, Netanyahu’nun şimdiye kadar beş gizli toplantı düzenlediğini ve ABD ve Fransa’ya da bildirilen bu toplantıların sonucunun İsrail’de hazırlık düzeyinde artış olduğunu bildirdi.

Siyonist televizyon, bu toplantıların İsrail’in İran’a karşı herhangi bir operasyona hazırlık seviyesini yükseltmek için olduğunu iddia etti, çünkü uranyum zenginleştirmeyi %90’a çıkarmak Tel Aviv’in son kırmızı çizgisi ve önümüzdeki aylar hassas ve karmaşık olduğunu vurguladı.

İran Savunma Bakanlığı’nın İsfahan’daki atölye komplekslerinden birine yönelik başarısız sabotaj operasyonunda, medya Siyonist rejimin müdahalesine dair ilk işaretleri bildirdikten sonra, bu rejim İran’ın bu bariz saldırganlığa tepkisinden korkuyor, savunma seviyesini yükseltmesinin sebebi intikam saldırı için olduğu bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 3 =