İsrail Resmen Çocuk Öldüren Bir Rejim İlan Edildi

İsrail Resmen Çocuk Öldüren Bir Rejim İlan Edildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri, Siyonist rejimi, çocuk öldüren bir rejim olarak örgütün kara listesine koyulduğunu bildirdi.

Habere göre, Siyonist rejim televizyonu Kanal 13, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, Tel Aviv heyetine, İsrail’i BM’nin çocuk öldüren rejimler kara listesine koyduğunu bildirdiğini duyurdu.

Siyonist rejimin Birleşmiş Milletler’deki temsilcisi Gilad Erdan da Antonio Guterres’in İsrail ordusunu çocuklara yönelik ihlallerde bulunan suçluların küresel kara listesine eklediğini söyledi. Kararın Cuma günü resmen kendisine iletildiğini ve utanç verici olarak nitelendirdiğini belirtti.

Bundan önce Siyonist çevreler, bunun olma ihtimalini duyurarak, buna karşılık ne yapmaları gerektiğine karar vermeye çalışıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde Siyonist rejimin Kanal 13’ü, İç Güvenlik Konseyi ve İsrail ordusu içinde yapılan değerlendirmelere göre Birleşmiş Milletler’in muhtemelen ilk kez İsrail ordusunu çocuklara zulmeden ve öldüren bir örgüt olarak tanıtacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 16 =