İsrail Ordusunun Komutanından Kuzey Cephesinde Tarihi Yenilgi İtirafı

İsrail Ordusunun Komutanından Kuzey Cephesinde Tarihi Yenilgi İtirafı

Acilnews’in yabancı basına dayanaak sunduğu habere göre; El Cezire haber kanalının haberine göre, Siyonist işgal ordusunun karargahının eski komutanı Yair Golan, Lübnan Hizbullahı’nın işgal altındaki topraklarda bu sahte rejimin askeri tesislerine ve yerlerine sürekli saldırılarına değinerek şunları vurguladı: “Kuzey cephesindeki durum İsrail için en büyük yenilgidir.” dedi.

Habere göre, İngiliz Sunday Times gazetesi de şunu itiraf etti: “İsrail ve Lübnan sınırındaki şehir ve köyler, Hizbullah’ın sürekli roket saldırıları nedeniyle ıssız bir alan haline geldi, çünkü sürekli bombalamalar 60.000’den fazla insanı yerlerinden etti. İsrailliler kaçıyor. Bu durumdan bu sınır bölgesine taşınmış ve İsrail’in kuzeyindeki 43 yerleşim bloğunu hayalet kasabalara dönüştürmüştür.” dedi.

Aynı zamanda medyada, güney Lübnan’dan İsrail’in kuzeyindeki İsba El-Celil’e roket atıldığı ve güney Lübnan’daki Kafr Shoba tepelerindeki Roysat El-Alam bölgesine iki roket atıldığı bildirildi.

Lübnan’daki Hizbullah ve diğer Filistinli direniş grupları, geçtiğimiz 8 Ekim’den bu yana, Siyonist işgalin düşmanına karşı verilen savaşta her gün Mavi Hat’taki mevzilerini bombaladı ve yüzlercesini öldürdü.

Direniş grupları, işgal altındaki topraklardaki Siyonist mevzilerinin bombalanmasının, İsrail”in tamamen durmasına ve bu sahte rejimin Gazze Şeridi ve Lübnan’daki savaş ve suçlarının sona ermesine kadar devam edeceğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + 17 =