İSRAİL İSTİHBARATI ASKERİ YETKİLİLERİN GİZLİ VE KİŞİSEL BİLGİLERİ SIZDIRILMIŞ

İSRAİL İSTİHBARATI ASKERİ  YETKİLİLERİN GİZLİ VE  KİŞİSEL BİLGİLERİ SIZDIRILMIŞ

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; “Filistin için Adalet” adlı bir grup, siber uzayda üst düzey İsrail istihbaratı ve askeri yetkililerden yeni gizli bilgiler yayınladı. Görevi “Siyonist rejimin suç unsurlarının kimliğini masum Filistin halkına karşı ortaya çıkarmak” olan grup, kişisel meseleler ve özel hayat hakkında birinci elden bilgi rejimin üst düzey askeri ve güvenlik görevlilerinin adresleri, telefon numaraları ve yaşam tarzları metin, fotoğraf ve video şeklinde Farsça @justice_palestine adlı bir telgraf kanalında ortaya çıktı.

Kendisini “uluslararası bir özgür adam ağı” olarak tanımlayan kanal, genç erkekler, adalet destekçileri, dünyanın mazlumları ve evsizleri ve amaçlarından biri, baskı faillerinin kimliklerini belirlemek ve ortaya çıkarmak, masum insanların katilleri ve çocuklarına karşı işlenen suçların maliyetini artırmak için gaspçılar,” ronen barr (şabak casus servisi başkanı), yossi cohen (şabak casus servisi başkanı) hakkında ilk elden görüntüler ve bilgiler verdi. Eski Mossad Casus Servisi Aharon Haliyeva (aman casus servisinin başı) ve Siyonist rejimin diğer üst düzey yetkilileri ve aile üyeleri, yakında daha fazla bilgi vereceğini yayınladı ve vurguladı.

Filistin için Adalet siber grubu aynı zamanda bu unsurları dünya çapındaki insan hakları gruplarına tanıtmayı ve insan hakları davalarını açmaya ve onları savaş suçluları ve insan hakları ihlalleri olarak uluslararası mahkemelerde kovuşturmaya çalışmayı amaçlıyor. Son zamanlarda “Asa-e-Musa” adlı bir bilgisayar korsanlığı grubu, işgalci rejim ordusunun yüzlerce üyesinin ayrıntılarını ve rejimin Savaş Bakanı Bani Gantz’ın kişisel fotoğraflarını Darknet ve Telegram ortamlarına sızdırdı.

Rejimin en büyük hastanelerinin siteleri daha önce hacklenmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + thirteen =