İsrail Gazze’de Bir Okulu Daha Bombaladı

İsrail Gazze’de Bir Okulu Daha Bombaladı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre, İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’nde Filistinli mültecilerin barındığı bir okulu hedef aldı.

Habere göre, Gazze Şeridi’ndeki sağlık personeli, yerel kaynaklara, Siyonist rejimin Şata kampının batısındaki Kafr Qasim okuluna düzenlediği saldırıda en az 7 kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Bu olayda onlarca Filistinli mültecinin öldürüldüğü bildirildi. Okul onları barındırdı ve kurtarma güçleri şehit ve yaralıları hastanelere nakletmeye çalışıyor.

Filistin medyası, bu saldırıda yaralananların kesin sayısının bu raporun yayınlandığı ana kadar belirlenmediğini söylüyor.

Birkaç dakika sonra Şehab haber üssü, Gazze Kamu Refahı Bakanlığı Genel Müdürü Mecid Salih’in haberini verdi. Bu saldırıda İskan ve İskan İşleri Müdürü şehit oldu.

https://cdn.farsnews.ir/guest/56ecd057b39f45e7b4455a6293d29453

https://cdn.farsnews.ir/guest/9e184f87dd8a42f4acd9b4410db860cb

Geçtiğimiz haftalarda İsrail ordusu Gazze Şeridi’nde çok sayıda okula saldırı düzenleyerek onlarca Filistinli sivili öldürdü.

Eylül ortasında gerçekleştirilen bu saldırılardan birinde İsrail ordusu, örgütün yardım ve istihdam alanında çalışan 6 çalışanını öldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − 12 =