İsmail Heniye: Bu acı ve kanla umut, gelecek ve özgürlük yaratıyoruz

İsmail Heniye: Bu acı ve kanla umut, gelecek ve özgürlük yaratıyoruz

Filistin İslami Direniş Hareketi Siyasi Ofisi Başkanı, Siyonist rejimin saldırısında çocuklarının ve torunlarının şehit olduğu haberini doğrulayarak “Bu acı ve kanla halkımız, davamız ve milletimiz için umut, gelecek ve özgürlük yaratıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Siyonist rejim, dün Hamas Siyasi Ofisi Başkanı’nın çocuklarını ve torunlarını taşıyan aracı hedef almış, bu cinayet sonucu İsmail Heniye’nin ailesinden 6 kişi şehit olmuştu.

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre İsmail Heniye şunları söyledi:

“Üç oğlumun ve üç torunumun şehadetiyle bizlere bahşettiği şereften dolayı Allah’a şükrediyorum. Şehit çocuklarım zaman, mekan ve ahiret şerefine eriştiler. Oğullarım Gazze Şeridi’nde halkımızın yanında kaldılar ve Gazze Şeridi’nden ayrılmadılar.”

İsmail Haniye şunları kaydetti:

“Gazze’de yaşayan tüm halkımız ve tüm aileler, çocuklarının kanını bağışlayarak ağır bedeller ödedi, ben de onlardan biriyim ve ailemizden 60’a yakın şehit sunduk.”

Hamas’ın siyasi dairesi başkanı şunları da ekledi:

“İşgalciler, liderlerin çocuklarını hedef alarak halkımızın iradesini kırdıklarını düşünüyor ama biz işgalcilere bu kanın bizi ilkelerimizde ve topraklarımıza bağlılığımızda daha güçlü kıldığını söylüyoruz. Düşman amacına ulaşamayacak, direniş kaleleri yıkılmayacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 4 =