İslami Yayın Birliği Genel Sekreteri: ABD ve Siyonistlerin Suçlarını İfşa İrademiz Sarsılmayacaktır

İslami Yayın Birliği Genel Sekreteri: ABD ve Siyonistlerin Suçlarını İfşa İrademiz Sarsılmayacaktır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami Radyo ve Televizyon Birliği Genel Sekreteri Muhammad Ali Karimian, “Medya Adaleti ve İfade Özgürlüğü” başlıklı 10. oturumda bir konuşma yaptı.

Konuşmasında; Başta Şehit Hac Kasım Süleymani ve Mühendis Ebu Mehdi El-Mühendesi olmak üzere İslam dünyası şehitleri ve direniş şehitleri ile Şehit Cephesi komutanlarının ruhlarını selamladı.

Korona virüs salgını nedeniyle iki yıldır ertelemeli olarak medya adaleti ve özgürlüğü sloganıyla 10. oturumun gerçekleştiğini bildirdi.

Genel Kurul’un sloganını açıklayarak, “Medya adaleti ve ifade özgürlüğü İslam Radyo Televizyon Birliği’nin temel hedefleri arasında yer almaktatır. Dünyadaki herkes istediği medyayı görebilmeli ve duyabilmeli ve münhasırlık olmamalıdır.

Bazıları tüm medya olanaklarını ele geçirmeye ve diğerlerini uydurma suçlamalarla bu doğal haktan mahrum etmeye çalışıyor. Dünya insanları istedikleri medyaya erişme hakkına sahiptir ve hiç kimse onları engelleyemez veya kısıtlayamaz. Sağlıklı haberlerle temiz medya arayanları mahrum bırakmak, insanlığa karşı haksızlık ve zulümdür. Medya altyapısının kullanımında ayrımcılık olması, altyapı sahiplerinin medya sahiplerinin nasıl düşündüğünübelirlemesi zulüm ve adaletsizliktir.” dedi.

Sözlerine şöyle devam etti.”Bugünün ifade özgürlüğü sloganı küresel kibirin elinde, düşüncelerine zorbalıkla hükmedebilmesi için kullanılan bir slogandır.

Uydulardan bir dizi şebekenin kaldırılması ve bazı sitelere el konulması, ifade özgürlüğü ihlallerinin ve medya adaletsizliğinin örnekleridir. İfade özgürlüğü ABD ve Batı’nın elinde bir silah olamaz.

Amerikalıların bu hukuksuz ve adaletsiz hareketini kınarken, bu tür mantıksız hareketlerin onların düşüşünü durduramayacağını ve irademizi sarsmadığını beyan ederiz. Kesinlikle eskisinden daha güçlü ve güçlü davranacağız.

Batılı hükümetlerin suçlarını sıralayarak, “Siyonist rejimin Filistin’de çocukları öldürmesi ve Yemen’in mazlum halklarını öldürmesi karşısında sessiz kalamayız.

Afganistan’daki kiralık teröristlerin suçlarına ve mazlum öğrencilerin şehitliğine tanık olamayız.

ABD’nin ve Siyonist rejimin Suriye’ye, Irak’a, Filistin’e ve diğer yerlere yönelik suçlarına tanık olup sessiz kalamayız.

Direniş Cephesi’nin Gazze’deki 12 günlük savaştaki büyük zaferlerine sessiz kalmak ölümdür.

Dini öğretiler bize mazlumların dostu ve zalimlerin düşmanı olmayı öğretmiştir. Biz dimdik durup medya tarihinde ölümsüz kalacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + 18 =