İslami Şura Meclisi’nden Lübnan ve Filistin’e destek vurgusu

İslami Şura Meclisi’nden Lübnan ve Filistin’e destek vurgusu

İslami Şura Meclisi üyeleri, Siyonist rejimin “Seyyid Hasan Nasrullah”ı şehit etme eylemini kınadı.

İslami Şura Meclisi üyeleri, Siyonist rejimin “Seyyid Hasan Nasrullah”ı şehit etme eylemini kınayarak, Filistin ve Lübnan’ı destekleyerek, soykırımcı İsrail rejimine pişman edici yanıt verilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

İslami Şura Meclisi üyeleri açıklamada, Siyonist rejimin Lübnan’a barbarca saldırılarını ve Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’a yönelik suikastını kınayıp, Amerika ve bazı Batılı ülkeler başta olmak üzere bu rejimi destekleyen ve mutlak şer olan terör devletinin Dünya’da şer ekseni olduğunu ve Batı Asya bölgesinin bu terör rejiminin yok olmasıyla huzura kavuşacağını deklare ettiler.

Meclis temsilcileri, Lübnan halkı ve Hizbullah’a hitaben, İran İslam Cumhuriyeti ve direniş cephesinin Hizbullah’ın yanında Lübnan topraklarını ve direnişin sağlam binasını kudretle destekleyeceğini vurguladı.

Meclis üyeleri, mazlum ve masum Filistin halkı ve direnişiyle dayanışma içinde olduklarını da deklare ederek, Siyonist rejimin suçlarını durdurmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 10 =