İslami Direniş: Düşmanlar General Süleymani Suikastından Pişmanlık Duyuyor

İslami Direniş: Düşmanlar General Süleymani Suikastından Pişmanlık Duyuyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnanlı bir Hizbullah komutanı, düşmanların General Kasım Süleymani’yi öldürülmesinden pişmanlık duyduklarını çünkü şehitliğinin direniş ruhunu ikiye katladığını söyledi.

Habere göre, Lübnanlı bir direniş subayı, Hizbullah’ın büyük bir güce ve morale sahip olduğunu ve Siyonist rejimle bir sonraki savaşın rejimin sonunu işaretleyeceğini söyledi ve düşmanların, direniş ruhu nedeniyle General Süleymani suikastından pişmanlık duyduğunu da sözlerine ekledi.

El Khanadaq web sitesi Lübnanlı bir Hizbullah subayıyla bir röportaj yayınladı.

İsmini vermek istemeyen direnişçi, “Siyonist rejim 33 günlük savaştan bu yana İslami direnişle yüzleşmekten korkuyor” dedi. Rejim, bizi korkutmak veya yaklaşan savaşa hazırlanmak için tatbikatlar düzenleyebilir, ancak bizim görüşümüze göre İsrail “devrilmiştir”. Biz buna göre hareket ederiz. Bu cümle 20 yıl önce Seyyid Abbas Al-Musawi tarafından söylenmişti, şimdi bunca yıldan sonra bakın durum nasıl değişti.

Lübnanlı Hizbullah subayına göre İsrail bugün çok zayıf, silahı, teknolojisi ve askeri gücü olmadığı için değil, bu rejimin güçlerinin mücadeleci bir ruhu olmadığı, ancak direniş ruhu yüksek olduğu ve şehitlik aradığı için çok zayıf.

Bu komutana göre, tüm savaş alanlarında Siyonist düşmanı mağlup eden bu ruhtu. 1982’de, 2000’de ve 2006’da yenildi ve direnişle başlayan her savaşta yakında yenilecek ve rejim bitecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × one =