İslami Cihad Uyardı: Savaşı İşgal Altındaki Filistin’in Derinliklerine Sürükleriz

İslami Cihad Uyardı: Savaşı İşgal Altındaki Filistin’in Derinliklerine Sürükleriz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin siyasi bürosu üyesi, Siyonist rejim Gazze’deki çatışmayı tırmandırmak isterse, Filistin direnişinin savaşı işgal altındaki Filistin’in derinliklerine kadar uzatacağı tehdidinde bulundu.

Haberde, Filistin İslami Cihad hareketinin siyasi bürosu üyesi Halid el-Bataş, işgal altındaki Kudüs şehrinin Şeyh Cerrah semtinde Filistin direnişinin Siyonist saldırganlığa karşı yüzüstü bırakılmayacağını vurguladı.

El-Bataş, Filistin El-Youm haber sitesine verdiği röportajda, Gazze Şeridi’ndeki Filistin direnişinin gerekirse ve cerrah Şeyh’teki etnik temizliğe tepki olarak yeni bir savaş başlatabildiğini söyledi.

“Batı Şeria ve Kudüs’te yaşananlar ışığında Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ni tehdit etmesi, savaşın ve direnişin birliğini göstermektedir. Biz bir milletin çocuklarıyız. “Düşmanın [çatışmayı] Gazze’ye aktarma mesajı da bizi korkutmuyor.”

İslami Cihad yetkilisi şunları ekledi: “Düşman Gazze’nin bombalanmasına meşruiyet sağlamak için savaşı Gazze’ye devretmek istiyorsa, direnişin savaşı bu rejimin derinliklerine taşıyabileceğini biliyor.

El-Bataş, Arap ve İslam ümmetini Yahudiliği ve Şeyh Cerrah halkına yönelik etnik temizliği durdurmaya çağırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − 4 =