İslami Cihad: Siyonist Rejimin Suçlarına Yanıt Uzun Sürmeyecek

İslami Cihad: Siyonist Rejimin Suçlarına Yanıt Uzun Sürmeyecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad Hareketi, Siyonist rejimin suçlarına yanıt vermenin uzun sürmeyeceğini belirterek, bu rejimin bir din savaşı arayışında olduğunu vurguladı.

Habere göre, Filistin İslami Cihad hareketi, işgal altındaki Kudüs ve El Halil’de işlenen Siyonist suçlara yanıt olarak, işgalci Kudüs rejiminin Filistin milleti ve kutsal alanlarını ihlal etmeye devam ettiğini vurguladı.

SAVA haber ajansı, İslami Cihad’a atıfta bulunarak, ibadet edenlerin Mescid-i Aksa’ya girmesinin engellenmesinin, Siyonistlerin siyasi savaşı kasıtlı olarak dini bir savaşa dönüştürme yönündeki net vizyonunu gösterdiğini bildirdi.

İslami Cihad hareketi, Filistin milletinin Siyonist suçlara karşı tepkisinin ve direnişinin uzun sürmeyeceğine dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı: Bu saldırılar Filistin halkını kutsallarından vazgeçirmeyecek.

İslami Cihad, kutsal mekanların savunulmasının dini ve milli bir görev olduğunu belirterek, İslam ümmetinin de Filistin milletinin Siyonist terörizme karşı direnişini güçlendirme sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğine dikkat çekti.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas da işgal altındaki Kudüs kentindeki sözcüsü Muhammed Hamadeh, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Filistin milletinin, Siyonist Geçici Rejim ve İsrailli yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’daki saldırganlığına hiçbir koşulda teslim olmayacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − ten =