İşgalcilerin Gazze’de Kalmasına İzin Vermeyeceğiz!

İşgalcilerin Gazze’de Kalmasına İzin Vermeyeceğiz!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kolu Saraya El Kudüs’ün sözcüsü Ebu Hamza, şunları söyledi: İşgali kabul etmiyoruz ve işgalin Gazze Şeridi’nde kalmasına izin vermeyeceğiz.

Habere göre, Dünya Kudüs Günü dolayısıyla konuşan Ebu Hamza şunları ekledi: ”Bu yılki Dünya Kudüs Günü önceki yıllardan farklı çünkü Kudüs tüm cepheleri ateş altındadır. Gazze’de olup bitenler hepimizi sorumluluğumuzu yerine getirmeye, Amerikan-Siyonist cephaneliğine karşı fedakarlık yapmaya ve kan vermeye mecbur kılıyor” açıklamasını yaptı.

Ebu Hamza şunları söyledi: Bugün Gazze’ye ve Filistin’e yardım etmek herkesin görevidir ve Şeytan’ın kampına karşı hepimiz iman kampında birleşmeliyiz. Mescid-i Aksa fırtınası mücadelesini askeri, güvenlik ve halk kesimlerindeki tüm direniş gruplarının desteğiyle, kararlı bir iradeyle, sahaların birliğini esas alarak sürdürüyoruz.

Saraya el-Kudüs sözcüsü şunları söyledi: Bizim sahadaki varlığımız işgale karşı çıkmak demektir ve düşmanın da bunu iyi anlaması gerekir.

Ebu Hamza şunları ekledi: Filistin’in temiz kanı Ürdün’de, Tunus’ta, Bahreyn’de ve diğer ülkelerde meyvelerini veriyor ve Lübnan’daki Hizbullah’a, Irak’taki Hizbullah’a, Yemen’e ve Suriye’ye en kalbi selamlarımızı sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 7 =