İşgalciler birbirine girdi: Katılamazsam, çalıştırmam

İşgalciler birbirine girdi: Katılamazsam, çalıştırmam

şgal rejiminin Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Başbakan Netanyahu’ya “kabine toplantıları dahil olmak üzere kendi başına karar verdiği ve koalisyon ortaklarını dışladığı” suçlamasını yöneltti

İşgal rejiminin Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Başbakan Netanyahu’ya “kabine toplantıları dahil olmak üzere kendi başına karar verdiği ve koalisyon ortaklarını dışladığı” suçlamasını yöneltti.

Kabine toplantılarını “anlamsız” şeklinde niteleyen Ben-Gvir, durumun “çekilmez hale geldiğini” savundu.Ben-Gvir ayrıca, Netanyahu’ya “tek adam hükümeti yürüttüğü” suçlamasında bulundu.

Ben Gvir ayrıca,  ”Mini güvenlik yönetiminde  değişiklik yapmak istiyorum ve eğer katılmazsam onun çalışmalarını aksatacağım” dedi. 

Netanyahu’nun kabineye danışmadan Hamas ile dolaylı esir takası müzakerelerine işgal rejiminin  bir heyet gönderme kararı almasını eleştiren Ben-Gvir, Başbakan’a koalisyondan çekilme tehdidinde bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × one =