İşgalci Rejimi Benzeri Görülmemiş Bir Gösteri Eşiğinde mi?

İşgalci Rejimi Benzeri Görülmemiş Bir Gösteri Eşiğinde mi?

Acilnews’in yabanı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, rejimin yargı sistemi reformlarını onaylamak için yapacağı toplantıyla aynı zamanda, muhaliflerin sokaklara döküleceğini ve işgal altındaki topraklarda benzeri görülmemiş bir gösteri düzenleyeceğini bildirdi.
Habere göre, Önümüzdeki hafta Siyonist yerleşimcilerin ve Binyamin Netanyahu kabinesinin muhaliflerinin kabinenin planına karşı olduklarını göstermek için Tel Aviv’deki Kaplan Meydanı’na ve Hayfa gibi işgal altındaki bölgelerin diğer bölgelerinde bu oylama karşı gösteri düzenlenecek.

Pazartesi günü, bu planın ayrıntıları Knesset’te [Siyonist rejimin parlamentosu] oylanacak olduğunda, protestocular işyerlerini kapatacak ve sokaklara dökülecek; Pazartesi gününün Siyonist rejimin ekonomisini felç etme günü olacağı bildirildi.

İşgal altındaki topraklar ve Siyonist yerleşim birimleri, üst üste altı haftadır kabine ve bu plana karşı gösterilere sahne olmasına rağmen, Netanyahu’nun müzakere etmeye veya geri adım atmaya niyeti yok ve bu reformların genel yönleriyle ilgili oylama oturumu önümüzdeki hafta Pazartesi günü Knesset’te yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =