İşgal altındaki Golan’a 40 füze fırlatıldı

İşgal altındaki Golan’a 40 füze fırlatıldı

El Meyadeen TV Kanalı, Lübnan topraklarından işgal altndaki Golan ve işgal topraklarının kuzeyinde geniş çaplı füzeli saldırı düzenlendiğini duyurdu.

El Meyadeen verdiği haberde, Lübnan topraklarından işgal topraklarına yönelik geniş çaplı füzeli saldırı düzenlendiğini aktardı.

Saldırıların birkaç Siyonist askerin ölümü ve yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Al Meyadeen, İsrail medyasının işgal topraklarının kuzeyindeki Yukarı Celile bölgesinde onlarca patlama sesinin geldiğini aktardığını bildirdi.

Habere göre, Tele Ramim ve El Menara bölgeleri ile diğer Siyonist yerleşkeleri birkaç füze ile hedef aldığını, işgal topraklarının kuzeyinde durumun gergin olduğu duyuruldu.

İşgal rejimi medyası, işgal topraklarının kuzeyindeki Ktserin yerleşim bölgesine de çok sayıda füze fırlatıldı.

Yukarı Celile’deki Kefar Hensiye yerleşim bölgesine de bir adet füze düştü.

Öte yandan İsrail’e ait bazı kaynaklar, Lübnan topraklarından işgal altındaki Golan’a 40 adet füze fırlatıldığını bildirdi.

Lübnan Hizbullah Hareketi de, Gazze halkına ve Filistin direnişini desteklemek için bu harekete bağlı mücahitlerin Natua yerleşkesinde Siyonist askerlerin toplanma noktasını hedef alarak, birkaç Siyonist askeri etkisiz hale getirip, yaraladığını bildirdi.

Hizbullah geçtiğimiz aylarda Siyonist rejimin Gazze’deki korkunç cinayetleri ve soykırımının ardından işgal topraklarının kuzeyindeki askeri mevziler ve noktaları defalarca hedef almıştır.

Bu durum sonucu on binlerce Siyonist, Lübnan sınırına yakın bölgelerden uzaklaşma zorunda kalmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 18 =