İran’da “Dijital ekonomi için hep birlikte” sloganıyla “Elecump” Fuarı düzenlenmekte

İran’da “Dijital ekonomi için hep birlikte” sloganıyla “Elecump” Fuarı düzenlenmekte

İran’da “Dijital ekonomi için hep birlikte” sloganıyla 27. “Elecump” fuarı, İran’da dijital ekonominin büyümesine yönelik 500’ü aşkın yerli ve yabancı firma ve start-up grubunun katılımıyla düzenleniyor.

İran İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı İsa Zarepur, fuarı ziyareti ve telekom endüstrisinin yıllık etkinliğinin açılışı sırasında Raytel cep telefonu operatörü standını ziyaret etti ve bu cep telefonu operatörünün en son başarıları hakkında bilgi aldı. Bu fuarda Zarepur, endüstrilerin akıllılaştırılması ve Raytel’in sağladığı yapay zekaya dayalı çözümler hakkında  görüş alışverişinde bulundu.

Söz konusu cep telefonu operatörü “Raytel akıllı geleceğe köprü” sloganıyla iş geliştirme, akıllılık, inovasyon, dijital dönüşüm ve yeni fikirlere fırsatlar yaratma alanında çeşitli çözümlere odaklanarak, en yeni hizmet ve içerikleri pratik bir şekilde sunmak amacıyla 9-12 Tir tarihleri ​​arasında Tahran’ın uluslararası fuarlar merkezinde hazır bulunuyor.

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre İran’ın “Nasr” bilgisayar sendikası örgütünün başkanı Ali Hekim Cevadi, Elecump Uluslararası Fuarı’nda düzenlediği basın toplantısında, bu fuara iş heyetleri şeklinde 50 yabancı firma ve 50 kişinin katıldığına dikkat çekerek “İletişim ve bilgi teknolojileri alanının insanların yaşamının her alanına etki ettiği dikkate alındığında Elecump fuarı ayrı bir önem taşıyor.” ifadesinde bulundu.

Ayrıca Elecump Fuarı Genel Sekreteri  Rıza Heyderi şunları söyledi:

“Ortaya çıkan bir diğer yeni bölüm ise İranlı iş insanlarının kaygılarını dile getirebilmeleri ve iş geliştirme yönünde interaktif koşulların oluşabilmesi için Ticaret Odası ile etkileşim halinde elektronik ticaret Elecump’ı oluşturuldu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + 10 =