İran Yakıt Gemileri Lübnan Kuşatmasını Kırdı

İran Yakıt Gemileri Lübnan Kuşatmasını Kırdı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah’ın Lübnan’daki Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, cuma günü bir toplantıda yaptığı konuşmada, “Siyonist rejime direndiğimiz için Lübnan’a karşı ekonomik ablukayla yüzleşebiliyoruz” dedi.

Al-Manar haber ağına göre, Şeyh Naim Kasim şöyle devam etti: Eylemlerimizin sonuçlarından biri, Lübnan topraklarının kurtarılması, durumun iyileştirilmesi dedi.

Direnişi eylemsizlik ve sabotajla suçlayanları eleştiren Şeyh Naim Kasim, “İç savaşın kaos ve yangınlarının failleri Lübnan için ne yaptı?”

Kaosu hiçbir zaman kabul etmedik ve kuşatmaya teslim olmayacağız, istifçilikle yüzleşeceğiz ve Allah’ın izniyle kazanacağız” dedi.

ABD’nin Lübnan kuşatması, iç yollardan kaynaklanan yolsuzluğu azaltmayacak ve yolsuzluk ne dini ne de mezhepsel değil, tüm ülkeye yayılıyor.

Şeyh Naim Kasim şunları ekledi: “Yolsuzluğa karşı durmalıyız, tıpkı yolsuzluğu soruşturma ve kovuşturma araçlarının açık ve şeffaf olması gerektiği gibi.

Lübnan’da istifçilikle mücadele için bir rekabet yasasının çıkarılmasına atıfta bulunarak, “Amerikalılar İran yakıt gemilerinin Lübnan kuşatmasını kırdığını ve bu hayati maddeyi sağladığını gördü ve bu onlar için bir ölüm çanıdır.”dedi.

Şeyh Naim Kasim şöyle devam etti: “Aslında, yakıt gemileri ABD’nin baskısına ve Lübnan’daki ve insanlığa karşı suçlarına karşı siyasi, sosyal ve ahlaki bir başarıdır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 3 =