İran, Siyonist ve Amerikan Dronlarını Etkileme ve Kontrol Etme Yeteneğine Sahip

İran, Siyonist ve Amerikan Dronlarını Etkileme ve Kontrol Etme Yeteneğine Sahip

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Clear Sky Cyber ​​​​Security CEO’su, İranlı bilgisayar korsanlarının Siyonist ve Amerikan insansız hava araçlarına sızma ve kontrol etme yeteneğine her zamankinden daha yakın olduğunu söyledi.

Geçici Siyonist rejimdeki bir güvenlik şirketinin genel müdürü açıklamada, İranlı bilgisayar korsanlarının Siyonist ve Amerikan dronlarına girme ve onları kontrol etme becerisine her zamankinden daha yakın olduğunu söyledi.

Siyonist bir düşünce kuruluşunun toplantısında İran hakkında konuşan siber güvenlik şirketi “Clear Sky” genel müdürü “Jerusalem Post” “Dalf” gazetesine verdiği demeçte, İran’ın siber yeteneklerini her alanda genişlettiğini söyledi. Tüm sektörleri alt üst edebilen ABD, Rusya ve Çin kökenli bilgisayar korsanları ile yarışabilecek seviyededir.

Clear Sky şirketinin CEO’su, İran’ın yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra ilk kez siber saldırı araçlarını Hizbullah ile paylaşarak her zamankinden daha fazlasını yaptığını söyledi.

Sonunda İran’ı Arnavutluk’un altyapısına saldırmakla suçladı. Dalf, özellikle İranlıların siber saldırısının başarılı olduğunu çünkü münafıklar grubunun toplantısının Arnavutluk’ta yapılması gerektiği sırada bu ülkenin internet ağlarının yok edildiğini söyledi.

İran’ın Siyonist rejimin ağlarını ve savunma sektörlerini de hacklediğini ancak bu konunun kamuoyuna açıklanmadığını açıkladı.

Dalf, İran’ın yeteneklerini korumak için bu başarıları açıklamadığını ve Siyonist yetkililerin, mahcubiyet yaşamamak veya sistemlerine verilen zararın boyutunu ifşa etmemek için bu hack’leri gizli tuttuklarını söyledi.

Birkaç gün önce İbrani medyası, Siyonist rejim için gaz sahasından gaz sondajı ve çıkarılmasından sorumlu İngiliz “Energyin” şirketinin web sitesinin hacklendiğini duyurdu.

Siyonist rejimin Kanal 12 televizyonu, Irak topraklarından bu şirketin sitesine siber saldırı düzenlendiğini, hack gruplarının işgal altındaki Filistin’deki bu şirkete ve gaz idarelerine ait siteleri hackleyerek kullanılamaz hale getirdiğini yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =