İran, Siyonist Rejime Karşılık Verebilecek Askeri Güce Sahiptir

İran, Siyonist Rejime Karşılık Verebilecek Askeri Güce Sahiptir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İranlı Üniversite profesörü ve siyasi konular uzmanı, Siyonist rejimin, ABD’nin onayı eşliğinde Şam’daki İran konsolosluğuna saldırmasının, bu rejimin hayatta kalma ihtimalinden tamamen hayal kırıklığına uğradığını gösterdiğini söyledi. İran’ın bu saldırıya karşılık verme hakkı ve gücü olduğunu da vurguladı.

Habere göre, Üniversite profesörü ve siyasi konularda uzman olan Muhsein Saleh, El-Alam Haber Ağı’nın Lübnan’daki Ma’hadath programına verdiği röportajda şunları söyledi: Gaspçı Siyonist rejim, bölgedeki direnişin bu rejimin saldırganlığını durdurabileceğini fark etti.

ABD ve Siyonist rejimin, geçtiğimiz yıllarda, özellikle de 2006 olaylarında böyle bir düşmana karşı ayakta kalabileceğini kanıtlayan direniş güçlerinin artık çifte ilerleme ve güç elde ettiğini anladığını belirtti.

Bu uzman şunları ifade etti: Bu açık ve dizginsiz saldırı, ABD’nin bu rejime her türlü silahı sağlaması durumunda bile, ABD’nin teşvikiyle ya da en azından sessiz kalmasıyla yapılmıştır.

Şöyle devam etti: Bu savaş açık ve topyekûn bir savaştır… Herkes şunu bilmelidir ki, İran İslam Cumhuriyeti önderliğindeki direniş güçleri büyük bir güç elde etmiş ve işgalci rejim artık kendisini zor durumda bulmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − two =