İran Plex fuarında bilgi tabanlı ürünler sunuldu

İran Plex fuarında bilgi tabanlı ürünler sunuldu

Uluslararası Hayvancılık, Kümes Hayvanları ve İlgili Endüstriler Fuarı-Iranplex’teki bilgi tabanlı şirketlerin standı, Tahran’daki uluslararası fuarların daimi yerinde dün (Cumartesi) çalışmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde İslam Cumhuriyeti’nin 6. İhracat Yetenekleri Fuarı (Expo 2024), 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri ​​arasında, 119 ülkeden 2 bin iş insanı  ve 800 önde gelen yerli ihracat firmasının katılımıyla Tahran Uluslararası Fuarı’nda gerçekleşmesi, İran’ın bilgi tabanlı şirketlerinin büyük ilerlemesini gösteriyor.

 23. Uluslararası Hayvancılık, Kümes Hayvanları ve İlgili Endüstriler Fuarı’ndaki bilgi tabanlı firmaların standında; Yenilik ve Refah Fonu’nun çabalarıyla kurulan İran Plex 2024’te 13 bilgi tabanlı şirket, hayvancılık, kümes hayvanları ve ilgili endüstriler alanındaki ürün ve yeteneklerini tanıtıyor.

Son yıllarda bilgi tabanlı şirketlerin sayısındaki önemli ve hızlı büyüme ve İran’ın bilgiye dayalı ihracatındaki artış, İran’ın inovasyon ve teknoloji ekosisteminde uygun bir platform, dinamizm ve hızlı büyüme ile elverişli bir ortama işaret etmektedir. İran’ın bilgi tabanlı ekonomi alanında bu yılın sloganı olan “halkın katılımıyla üretimde atılım”ın gerçekleşmesi doğrultusunda sağlandı.

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın Bilimsel Müsteşarlığı Uluslararası Bilim ve Teknoloji İşbirliğini Geliştirme Müdürlüğünün bildirdiğine göre, hş 1402 yılında İran bilgi tabanlı şirketleri 35 uluslararası fuara katıldılar ayrıca İran’ın içinde 100’e yakın yabancı heyet kabul ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − eight =