İran: Amerika’nın Şeytani Hayalleri Asla Gerçekleşmeyecek

İran: Amerika’nın Şeytani Hayalleri Asla Gerçekleşmeyecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Selami bugün Cemkeran Camii’nde düzenlenen Kum Eyaleti Ulusal Şehitler Kongresi’nin son oturumunda; “Şehitlik, Allah’a ulaşmak için ulu bir yer ve miraçtır. Şehitler de yolumuzu kaybetmemek için birer fenerdir ve her biri parlayan bir yıldızdır” dedi.

Şehitlerin toplumda dinin faziletlerine dayalı büyük bir kimliğin yapıcıları olduğunu vurgulayan Selami, “Şehitlerin fidanları yere devrildi, fakat İslam diyarında İslam soy ağacı büyüdü ve bu kocaman ağacının kökleri halkımızın duygu ve inançlarının derinliklerinde derinleşti ve bu soy ağacının gövdesi genişledi ve dalları da Müslümanlar için şeref, itibar ve haysiyet yaratmıştır.” dedi.

Devrim Muhafızları Başkomutanı, şehitlerin milletin musibetlerine karşı kalkan olduklarını ve onurlarını korumak için canlarını feda ettiklerini belirterek, “Şehitler bizi karanlıklar vadisinden aydınlığa çıkardılar ve kurşunlar bu memleketlerin toprağına düşmesin diye kurşunların önüne kendilerini koydular.” dedi.

Selami, “Şehitler maddi bedenden dönüp miraca çıkıp kanat açıp bize uçmayı öğrettiler. Şahitlik güncel bir hakikat olup, kısa bir zaman dilimi ve küçük bir yer için olan bir gerçek değil, ilâhî bir azamete şahitlik etmektir.” açıklamasını yaptı.

Devrim Muhafızları Genel Komutanı, bugün düşmanın şehitlerle savaşmak için geldiğini vurgulayarak, “Şimdi dünya sahnesinde bir siyasi düzenlemeye tanık oluyoruz. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, İsrail, Suudi Arabistan ve diğerleri geçmişteki siyasi ittifaklarının yanı sıra sıkı ve ciddi bir siyasi düzenleme içinde Allah’a, Resul’e ve şehitlere karşı savaşmaya gelmişlerdir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + ten =