Irak İslami Direnişinden Siyonist Rejimin 2 Hayati Dedefe Füze Saldırısı/Video

Irak İslami Direnişinden Siyonist Rejimin 2 Hayati Dedefe Füze Saldırısı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduu habere göre; Siyonist rejimin mevzilerine yönelik saldırının devamında Irak İslami direnişi, işgal altındaki Filistin’deki 2 önemli ve hayati hedefe füze saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Habere göre, Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin’deki hedeflere El-Karb (gelişmiş seyir) füzeleriyle saldırdığını duyurdu.

Irak İslami Direnişi’nin açıklamasında şunlar belirtiliyor: El-Karp (gelişmiş seyir) füzelerine sahip 2 hedef; Bunlardan birini Hayfa’nın banliyölerini (işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde), ikincisini ise işgal altındaki toprakların güneyinde hedef aldığını bildirdi.

Bu sabah Irak İslami Direnişi de işgal altındaki bölgelerin kuzeyindeki üç hayati hedefi hedef aldığını duyurdu.

Irak İslami Direnişi bir açıklama yaparak şunları duyurdu: Irak İslami Direniş Mücahidleri, Filistin ve Lübnan halkını desteklemek ve aralarında sivillerin katledilmesine yanıt olarak işgale karşı direniş yaklaşımını sürdürdüler. Çocuklar, kadınlar ve yaşlılar bu sabah (Cumartesi) işgal altındaki bölgelerin kuzeyindeki üç hayati hedefe insansız hava araçlarıyla saldırdı.

Bu arada İsrail ordusu, iki saat içinde Lübnan’dan İsba el-Celil ve el-Celil’e 60 roket atıldığını gözlemlediğini itiraf etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 2 =