Irak Direnişinden, İsrail Askeri Karargahına Drone Saldırısı/Video

Irak Direnişinden, İsrail Askeri Karargahına Drone Saldırısı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin’de bulunan Rash Pina Havalimanı’ndaki İsrail askeri üssünü hedef aldığını bir bildiri yayınlayarak duyurdu.

Habere göre, Irak İslami Direnişi, Gazze halkına verdiği desteğin devamı olarak 17 Mart Perşembe akşamı Celil bölgesindeki Rush Pina havaalanında bir İsrail askeri karargahının hedef alındığını duyurdu.

Irak direnişine göre bu saldırı drone ile gerçekleştirildi ve saldırılarına devam edecek.

Yerel kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in işgal altındaki “Hayfa” limanının havaalanı yakınlarında bir patlama duyulduğunu bildirdi.

Irak İslami Direnişi, yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’ne destek vermek ve Siyonist rejimin bu bölge sakinlerine karşı işlediği suçları reddetmek amacıyla Hayfa Havalimanı’ndaki elektrik santralinin bir drone tarafından hedef alındığını duyurdu.

Bazı resmi olmayan basında da Hayfa Havalimanı hava savunmasının bu İHA’yı önleyemediği ve hedefi başarıyla vurduğu yazıldı.

Irak İslami direnişi, bugüne kadar işgal altındaki Filistin genelinde Siyonist rejimin hayati önem taşıyan tesislerini drone ve roket saldırılarıyla onlarca kez hedef aldı ve Gazze’ye yönelik saldırılar durana kadar saldırılarına devam edeceğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =