Irak Direnişi, Siyonist Bölgeyi Drone İle Hedef Aldı

Irak Direnişi, Siyonist Bölgeyi Drone İle Hedef Aldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak İslami Direnişi bugün işgal altındaki Filistin’in güneyinde önemli bir hedefi hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Irak İslami Direnişi yaptığı açıklamada şunları duyurdu: İşgalci rejimin Gazze halkına karşı işlediği suçlara karşılık bu sabah işgal altındaki Filistin’in güneyinde yer alan Umm El-Rasraş’ta (Eilat) bir drone ile önemli bir hedefi vurduklarını bildirdi.

Irak direnişi, Siyonist rejimin hayati hedeflerine yönelik operasyonlarının devam ettiğini vurgulamayı sürdürdü.

Irak İslami direnişi geçtiğimiz aylarda işgal altındaki Filistin’in güneyinde yer alan Eilat’taki hassas ve önemli hedefleri de hedef almıştı.

Bu doğrultuda haber kaynakları, bu ülkenin direniş savaşçılarının Siyonist rejimin hedeflerine yönelik operasyonlarda yeni bir aşamaya girdiğini ve bu rejimin son dönemde Gazze Şeridi’nin güneyinde işlediği suçların ardından saldırıların yoğunlaştığını duyurmuştu.

Irak İslami Direnişi, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını sürdürmesi halinde bu rejimin mevzilerine yönelik operasyonlarını yoğunlaştıracağı uyarısında bulunmuştu.

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki bölgelerdeki Siyonist hedeflere yönelik çeşitli operasyonlar gerçekleştirirken, Gazze Şeridi halkına destek olma rolünü her zaman vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + 19 =