Irak Direniş Cephesi: Ortadoğu Cehennemi Amerika ve İsrail’i Yutacak

Irak Direniş Cephesi: Ortadoğu Cehennemi Amerika ve İsrail’i Yutacak

Acilnews’in yabanıc basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak Seyyid El- Şüheda Tugayları Genel Sekreteri, Siyonistlerin Ayetullah Sistani’ye yönelik tehdidini kınarken, buyle bir aptallıktan sonra Ortadoğu’nun Amerikalı ve Siyonist işgalcileri yutacak bir cehenneme dönüşeceğini vurguladı.

Habere göre, Irak’ın Seyyid el-Şühada Tugayları Genel Sekreteri Ebu Alaa El-Volaei, Siyonist rejimi, İslam Dini Lideri Ayetullah Seyyed Ali Sistani’ye hakaret ve tehdit ettikten sonra uyardı. Şiiler, artık bölgesel hesapların olmayacağı konusunda da uyardı.

Bu bir aptallıktan sonra direniş gruplarına hiçbir siyasi uyarı yanıt vermeyecek, bundan sonra Ortadoğu Amerikalı ve Siyonist işgalcileri yutacak bir cehenneme dönüşecek ve Siyonist kanserli tümörün sonuna yol açacağını bildirdi.

Lübnan’daki destek cephesinin Seyyid Hassan Nasrallah’ın şehitliğinden sonra ana cephe olduğunu düşündüğünü ve şöyle dedi: Bu cephenin artık saldırıları için herhangi bir kuralı veya tavan yok, ancak gerginliğe gerilimle, yıkıma yıkımla, kana kanla yanıt verilmeli açıklmasının yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =