İnsan Hakları Savunucularından Siyonist Rejime Gıda Yardımı Uyarısı

İnsan Hakları Savunucularından Siyonist Rejime Gıda Yardımı Uyarısı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İnsan hakları savunucuları, Siyonist rejimin Gazze’de alternatif bir toplum oluşturmak için Filistinli ailelerin ve kabilelerin rızasını alamamasının, bu rejimi insani balonlar olarak bilinen alternatif bir plan yaratmaya zorladığını bildirdi.

Habere göre, İnsan hakları savunucuları, Siyonist rejimin, sahte bir kıtlık yaratmak amacıyla, bu rejimin paralı askerleri ve ajanlarının kuzey Gazze’de insani yardım dağıtımını tekeline aldığı bir planı hayata geçirmeyi planladığına dikkat çekti.

Bu konuya değinen insan hakları savunucuları, Siyonist rejimin son günlerde Gazze’nin kuzeyinde gıda ve su yardımı taşıyan tırların güvenlik güçlerine yönelik yoğun ve kasıtlı saldırılar başlattığını hatırlatıyor.

İşgal rejiminin geçtiğimiz günlerde saldırılarını Hamas hareketiyle hiçbir ilgisi olmayan insani yardımları koruyan güvenlik güçlerine, tüccarlara ve yardım çalışanlarına, sağlık ve tıbbi hizmetlere ve belediyeye odakladığının çok açık olduğunu bu kişilerin direnç faktörleri olduğunu iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven + 11 =