İngiltere’da Zorunlu Karantinada Cinsel Taciz İddiaları Ülkeyi Karıştırdı

İngiltere’da Zorunlu Karantinada Cinsel Taciz İddiaları Ülkeyi Karıştırdı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İngiltere’de Kovid-19 seyahat kısıtlamaları kapsamında bazı ülkelerden gelenlere zorunlu olan otel karantinasında kadınların güvenlik görevlileri tarafından cinsel tacize uğradığı iddia edildi.

İngiltere İçişleri Bakanı Nick Thomas Simmonds, otel karantinaları sırasında insanların güvenlik görevlileri tarafından cinsel tacize uğradığı iddialarının soruşturulması çağrısında bulundu.

Haberde, Bu soruşturma BBC’nin Korona karantinasında bir otelde bir telekomünikasyon şirketinde çalışan dört kadının güvenlik görevlileri tarafından taciz edildiğini bildirmesinin ardından geldi.

Bu bakana göre bu suçlamalar son derece endişe verici ve hiç kimse cinsel tacize uğramasını kabul edilemeyeceğini açıklayarak İngiliz hükümeti bu sorunu derhal çözmeli ve bir daha asla tekrarının olmaması için gerekenleri yapılmasının çağrısında bulundu.

BBC’ye göre, kadınların açıklamalarında bu gardiyanlar devlet tarafından bu oteller için istihdam ediliyor, ancak asansörlerde yalnız kaldıklarında cinsel hareketlerle kadınlarla kucaklaşıp selfi çekim yapmak istiyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − nineteen =