İki Siyonist Rejim Polisi Aracın Altında Ezildi

İki Siyonist Rejim Polisi Aracın Altında Ezildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Naharia kentindeki Siyonist rejime bağlı iki polis gücü Filistin vatandaşı tarafından arabayla ezildi.

Habere göre, bir Filistin vatandaşı, işgal altındaki kuzey Filistin’de iki İsrail polis kuvvetini ezmek için arabasını kullandı.

Görgü tanıkları, olayın Siyonist rejim kontrol noktalarından birinin yakınında ve bir kıyı bölgesinde gerçekleştiğini belirtti.

Siyonist Kanal 12 ayrıca operasyona katılanların kaçmayı başardığını ve Siyonist polis araçlarının ve bir helikopterin onları takip ettiğini bildirdi.

Haberin yayınlanmasından dakikalar sonra Siyonist kaynaklar, arabanın sürücüsünün “Shalumi” kavşağında tutuklandığını bildirdi.

Yapılan açıklamada polis memurlarından birinin öldüğü bildirdi.

Bu arada Siyonist kaynaklar, geçen Çarşamba günü, işgal altındaki Kudüs’ün batısında bir operasyonu düzenlediklerini duyurdular.

İsrail ordusu, işgal altındaki Filistin’in çeşitli yerlerinde şehadet operasyonlarının tekrarlanması ve devam etmesi konusundaki endişelerin ardından güvenlik önlemlerini artırdı ve Filistin topraklarının çeşitli bölgelerine daha fazla asker konuşlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − 5 =