İki Amerikan Askeri Bir Alman’ı Bıçaklayarak Öldürdü

İki Amerikan Askeri Bir Alman’ı Bıçaklayarak Öldürdü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Almanya’nın batısında iki Amerikan askeri genç bir Alman vatandaşını bıçaklayarak öldürmüş ve Alman polisi iki askeri tutukladıktan sonra Amerikan makamlarına teslim etmek zorunda kalmıştır.

Habere göre, Alman polisi yaptığı açıklamada, ülkenin batısında genç bir Alman vatandaşını bıçakla öldüren iki Amerikan askerinin tutuklandığını söyledi.

Almanya’nın Truss kenti polisi yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki bir gencin yaşamını yitirmesinin ardından 2 zanlının tutuklandığını duyurdu. Bu iki kişi Amerikan askerleriydi.

Cinayet, Cumartesi gecesi küçük bir kasaba olan Whitlish’teki bir eğlence etkinliğinde birkaç kişi arasında çıkan kavga sırasında bu suç işlendi. Bu şehir, Linland eyaletinde, Tross ve Koblenz şehirleri arasında yer almaktadır.

Polis, olay mahallini terk eden iki kişinin kısa sürede teşhis edildiğini duyurdu. Bunlar, polis tarafından tutuklanıp Almanya’daki Amerikan makamlarına teslim edilen 25 ve 26 yaşlarında iki erkekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 3 =