Hizbullah’tan Yeni Saldırı Dalgası; Siyonist Bir Üssü Daha Hedef Alındı

Hizbullah’tan Yeni Saldırı Dalgası; Siyonist Bir Üssü Daha Hedef Alındı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı, işgal altındaki Filistin’in kuzeyine yönelik yeni saldırı dalgasında, roket saldırılarıyla Siyonist rejimin bir başka üssünü hedef aldı.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı yaptığı açıklamada, Gazze halkını ve Filistin direnişini desteklemek amacıyla yerel saatle sabah 8.12’de Siyonist rejimin Maya Baruh üssünün hedef alındığını duyurdu.

Aynı zamanda İbrani kaynaklar bugün, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde yer alan Bitest, Liman, Shlomi, Nahariya, Sa’ar ve Ghisher Hazif adlı Siyonist yerleşim birimlerinde alarm zillerinin çaldığını, bunun nedeninin de Hizbullah’ın bir saldırı düzenlediği yönündeki haberler olduğunu bildirdi. Ayrıca Hizbullah İHA’sı işgal altındaki Filistin’in kuzeyine girdi. Aynı zamanda haber kaynakları bu İHA’nın Lübnan’dan Batı Celile bölgesine girdiğini bildirdi.

Bu kaynaklar aynı zamanda işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Nahariya kasabasındaki bir hedefin de doğrudan vurulduğunu bildirdi.

Medya ayrıca güney Lübnan’dan atılan bir insansız hava aracının işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Nahariya’daki bir binaya çarptığını gösteren görüntüler de yayınladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × four =