Hizbullah’tan Yalan Söylentilere İlişkin Açıklama

Hizbullah’tan Yalan Söylentilere İlişkin Açıklama

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah’ın halkla ilişkiler birimi yaptığı açıklamada, Hizbullah adına bazı şüpheli tarafların yanlış haber ve mesajlar verdiğini, imajı zedeleme ve Lübnan ve Arap kamuoyunu liderlerine ve destekçilerine aldatmaya çalışıldığını ve bu haberleri reddedildiğini bildirdi.

Habere göre, Hizbullah’ın halkla ilişkiler birimi bu şahıslar ve onların medya ve web siteleri ile bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından yayınlanan haberlerin doğruluğunu reddettiğini bildirdi.

Hizbullah’ın halkla ilişkileri daha sonra medyayı, politikacıları, kullanıcıları ve Lübnan’daki ve Arap dünyasındaki direnişin tüm destekçilerini bu değersiz söylentileri ve yalanları terk etmeye çağırdı.

Açıklamada ayrıca, bu söylentilerin direnişin parlak ve gururlu imajını ve hakikatin yanında kalıcı konumunu, işgalcilere karşı direnişin devam edeceği vurgulandı.

Bu konuyla ilgili bir başka haberde Al-Ahd, Hacı Kasım Süleymani’nin kızının sahte bir mektubuna atıfta bulunarak, bunun da yalan olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four − one =