Hizbullah’tan Siyonist Rejime Karşı Bir Dizi Operasyon

Hizbullah’tan Siyonist Rejime Karşı Bir Dizi Operasyon

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı, Gazze Şeridi’ndeki kararlı Filistin halkına ve onların cesur ve onurlu direnişine destek vermek amacıyla Pazartesi günü İsrail ordusuna karşı yürüttüğü operasyonların bir özetini yayınladı.

Habere göre, Hizbullah’ın askeri medyası şöyle duyurdu: Lübnan İslami direnişi, Siyonist düşman ordusunun Lübnan ve Filistin sınırındaki mevzilerine karşı dün Pazartesi günü aşağıdaki gibi çeşitli operasyonlar gerçekleştirdi.

Doğu kısmı (Güney Lübnan):

1- Saat 16.10’da Lübnan’ın işgal altındaki Kafr Shoba tepelerindeki El-Samaqah bölgesi doğrudan top atışlarıyla hedef alındı.

2- İsrail düşman askerlerinin Ramot Naftali kolonisinde kullandıkları binanın uygun silahlarla hedef alınarak, Hula kenti başta olmak üzere güneydeki köylere ve güvenli evlere yönelik vahşi saldırılarına karşılık doğrudan vurulması.

3- Saat 17.40’ta Maian Baruch mevkisi Lübnan direniş topları tarafından hedef alındı ​​ve burada yangın çıktı.

4- İsrail düşman askerlerinin, Rab el-Thalasin kenti başta olmak üzere güneydeki köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına karşılık olarak El-Mutla kolonisinde kullandıkları binanın uygun silahlarla hedeflenmesi.

5- İsrail düşman askerlerinin Kafr Giladi kolonisinde kullandıkları binaların uygun silahlarla hedef alınarak, Belida kenti başta olmak üzere güneydeki köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına karşılık doğrudan vurulması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 − 1 =