Hizbullah’ın Üst Düzey Komutanı: Saldırı Emrimiz Var

Hizbullah’ın Üst Düzey Komutanı: Saldırı Emrimiz Var

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketinin üst düzey bir komutanı, Lübnan direnişinin gelecekte bir savunma savaşına girmeyeceğini ve Siyonist rejimin ilk kez işgal altındaki topraklarda kendini savunması gerektiğini söyledi. Fars Uluslararası Haber Ajansı’na göre, Lübnan Hizbullah hareketinin üst düzey bir komutanı “Al-Akhbar” gazetesine verdiği röportajda, yaklaşan savaşın Siyonist rejim için yıkıcı olacağını ve şimdi direnişin kendileri için ne hazırladığını öğrenmeye çalıştıklarını söyledi.

Lübnan Hizbullah hareketinin üst düzey bir komutanı “Al-Akhbar” gazetesine verdiği röportajda, yaklaşan savaşın Siyonist rejim için yıkıcı olacağını ve şimdi direnişin kendileri için ne hazırladığını öğrenmeye çalıştıklarını ve yaklaşan savaşta savunma yapmayacağız, saldırı emrimiz var diye duyurdu.

İsmi acıklanmayan bu direniş komutanı, “Savaştan sonra bize verilen yeni görev, İsrail ordusunu yok etmek için özel yetenekler yaratmayı ve sadece bu kuvvetlerin hedeflerine ulaşmasını engellemeyi amaçlamamıştı” diye ekliyor.

Hizbullah’ın komutanı şunları ekliyor: “33 günlük savaşın sona ermesinden bugüne kadar, düşmanın yaptığı tüm değerlendirmelerin, bizim zannetmediğimiz alanlarda ilerlediğimiz gerçeğiyle özetlenebileceğini çok iyi biliyoruz. ileri aşamalara ulaşacaktı. Savaş hakkında “Vinograd” raporunun ve yapılan tüm büyük tatbikatların ve hatta yakın zamanda düzenlenen “Ateş Arabaları” tatbikatının yayınlanmasından bu yana, düşman, boşlukları doldurmak için sürekli çabalarına rağmen, şu sonuca varmıştır:, biz onlardan öndeyiz.

Şöyle devam etti: “Düşman örneğin bazen sahip olduğumuz silahların miktarının farkında olduğu temelinde hareket ediyor; Ancak daha sonra sahip olduğumuz şeyin çok daha fazla olduğunu fark eder.

Düşmanın istihbarat tedbirleriyle bulmaya çalıştığı meseleler olduğunu biliyoruz; Ancak ortaya çıkarmak istediğimiz ve farklı şekillerde yapılan başka sorunlar da var.”

Nokta silahları

Hizbullah komutanı açıklıyor: “Düşman, Hizbullah’ın 20 nokta-boş füzesi varsa, harekete geçeceğini ve sessiz kalmayacağını söylediğinde. Yüzlerce füzemiz vardı ve daha sonra bunu anladılar ve sustular ve kuyruklarını kapattılar. ” ortaya çıktı.

Konuşmasını söyle devam ettirdi: “Düşman, silahların gelişini önlemek için harekat planını açıkladığında, Seyed Hassan Nasrallah açıkça bu meselenin bittiğini ve silahların geldiğini söyledi. Bu, direnç yeteneklerinin gelişmesini önleme programı için de geçerlidir. Nasrullah:, kendi silahlarımızı yaptığımızı ve füzeler ve insansız hava araçları dahil özel silahları satmaya hazır olduğumuzu söylemek ve bizim üretimdeki yeteneğimizi gösteriyor.”

Bu direniş komutanı ayrıca şunları da vurguladı: “Gelecekte bizimle olacak herhangi bir savaşta, yalnız olmadığımızı söylememize gerek yok, bahsi geçen maddeler sonuç olacaktır.” Büyük çaplı bir savaş başlarsa, Filistin direniş grupları buna katılacak ve Filistin ulusu da harekete geçecek. Bu aynı zamanda 1948 bölgeleri için de geçerlidir.

Bu konu düşmanı rahatsız edecek; Düşman iki seçenekle karşı karşıyadır: Ya devam edin ve ağır ve kanlı bir bedele katlanın ve dayanamayacağı savaşı güç ve yenilgiyle durdurun ya da direniş ateşi altında savaşı en baştan durdurun.

İsrail bunu daha sonra anlayacaktır. Son İHA operasyonlarında bile, düşmanın İHA’ları tespit etmesi için bilinçli adımlar attık, aksi takdirde birçok kez yaptığımız gibi (işgal altındaki topraklara) onların bilgisi olmadan ve sessizce girip çıkma kabiliyetimiz var.

Sonunda Hizbullah komutanı, düşmanın ilerde başına geleceklerden korktuğunu, şimdi ise hem zaaflarını hem de cehaletlerini gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + ten =