Hizbullah’ın Siyonist Rejime Benzersiz Operasyonu

Hizbullah’ın Siyonist Rejime Benzersiz Operasyonu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduu habere göre; Bugün Lübnan İslami direnişi, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde işgal altındaki Safad kenti çevresinde işgalci rejimin ordusuna bağlı bir dizi askeri üssü hedef aldı ve bu durum Siyonist rejim üzerinde önemli bir etki oluşturdu.

Habere göre, İşgal altındaki Filistin’in kuzeyinde yer alan Safad çevresindeki Siyonist rejimin askeri üslerine roket düştüğünü kabul edildiği, rejim ordusunun da bu füzelerden birinin düşürüldüğünü açıkladığını bildirildi.

Hizbullah’ın benzersiz operasyonu Siyonist rejime karşı yapılan en tehlikeli operasyonlardan biri olarak kabul ediliyor çünkü bu operasyon tam olarak ordu üslerinin kalbini hedef aldı.

Siyonist rejimin medyası, kuzeydeki işgalci rejimin askerleri arasında güvenlik duygusunun bulunmadığını, özellikle Siyonist rejimin övündüğü Demir Kubbe’nin bu füzeleri püskürtemediğini bildirdi.

Siyonist medyası bu operasyonda bir kadın askerin öldüğünü, 7 askerin de yaralandığını, 3 askerin durumunun kritik olduğunu itiraf etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × three =