Hizbullah’ın Askeri Üssün Kalbine Saldırısı Zor Ve Utanc Verici!

Hizbullah’ın Askeri Üssün Kalbine Saldırısı Zor Ve Utanc Verici!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Ortak Ordusu Genelkurmay Başkanı, Hizbullah insansız hava araçlarının Siyonist rejimin askeri üssünün kalbine saldırmasının çok zor olduğunu ama gerçek olduğunu ve bunun utanç sonuçlar doğurduğunu vurguladı.

Habere göre, İşgalci ordunun ortak ordusunun genelkurmay başkanı Herzi Halevi, Jolani üssüne yaptığı ziyarette şunları söyledi: “Savaş halindeyiz ve eğitim üssünün kalbine saldırmak zor ve risklidir. Acı sonuçlar doğurur.”

Bugün Pazartesi günü birçok İbrani medyası, Hizbullah’ın Hayfa’daki işgalci ordu üssüne fırlattığı insansız hava aracının patlamasını drone felaketi olarak nitelendirdi.

Hayfa’nın güneyindeki Jolani üssüne düzenlenen saldırının ardından Yediot Aharnot gazetesi en önemli haberinin manşetini İHA felaketi olarak seçti.

Öte yandan İbrani gazetesi Ma’ariv şöyle yazdı: Hizbullah’ın Hayfa’nın güneyindeki Jolani üssüne düzenlediği insansız hava aracı saldırısı İsrail ordusu için bir trajedi ve zor, üzücü ve sıkıntılı bir olaydır.

Geçtiğimiz saatlerde Lübnan Hizbullah’ının Jolani üssüne düzenlediği insansız hava aracı saldırısının ardından Herzi Halevi’nin öldürüldüğü haberi sosyal ağlarda geniş çapta yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + seven =