Hizbullah’dan Siyonist Rejimin Casusluk Üssüne Saldırı

Hizbullah’dan Siyonist Rejimin Casusluk Üssüne Saldırı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Siyonist rejimin casus ekipmanlarını hedef aldı.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı yaptığı açıklamada şunları duyurdu: Mücahidlerimiz Moskova-Aam üssünde düşmanın casusluk ekipmanlarını uygun silahlarla hedef aldığını ve bu saldırıda hedeflenen hedefler isabetli ve doğrudan vuruldığunu bildirdi.

Siyonist medya da şunu bildirdi: Lübnan’dan yapılan roket saldırısı sonucu Yukarı Celil” bölgesinde yangın çıktı.

Aynı zamanda haber kaynakları, Siyonist rejimin bu sabah Lübnan’ın güneyindeki bölgelere hava saldırıları düzenlediğini bildirdi.

Filistin Şahab ​​haber ajansının haberine göre, Siyonist rejim savaşçıları güney Lübnan’daki Zabqin, Kafr Kala, El-Hayam ve El-Adisa bölgelerini bombaladı.

Lübnan Hizbullahı, Filistin direniş gruplarının, Filistin ulusunu ve direnişini desteklemek, Siyonist ordusunun büyük bir bölümünü Kuzey Filistin’e dahil etmek ve direniş üzerindeki baskıyı azaltmak amacıyla Aksa Tufanı operasyonunun başlamasıyla birlikte, Gazze, Siyonist rejimin Filistin topraklarındaki hedeflerine yönelik günlük ve ağır operasyonlar yürütüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 6 =