Hizbullah’dan İsrail Üslerine Füze Saldırısı

Hizbullah’dan İsrail Üslerine Füze Saldırısı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah’ı füze saldırısıyla Siyonist rejimin üslerini hedef aldı.

Bu habere göre Hizbullah İslami Hareketi şunları duyurdu: Bugün direniş savaşçıları İsrail rejiminin El-Bağdadi üssünü füzeyle hedef aldı ve bu saldırıda füze doğrudan hedefi vurdu.

Hizbullah, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki İsrail üssü Ramim’in de füze saldırısının hedefi olduğuna dikkat çekti.

Siyonist rejimin Lübnan’ın bazı bölgelerine yönelik saldırılarında Ramiş kentindeki ordu mevzilerini tank mermileriyle hedef aldığını ancak bu saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmadığını bildirdi.

Bu rejim aynı zamanda tarım arazilerine zarar vermek için Hayyam ovasını da amaçsızca bombaladı. İşgalciler bugün şafak vakti Tayirharfa köyünde boş olan ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığı bir evi hedef aldı.

Siyonist rejim birkaç saat önce Lübnan’da El-Zahira, Naqourah, Ulama El-Şaab, Aita El-Şaab, Mis El-Jabal, Houla ve Kafarkala’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda köyü hedef aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 2 =