Hizbullah’dan En Kanlı Hava Saldırısı/Video

Hizbullah’dan En Kanlı Hava Saldırısı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah’ın bu akşam Hayfa’nın güneyine düzenlediği insansız hava aracı saldırısında yaralanan Siyonist askerlerin fotoğraflarını yayınladı.

Bu habere göre Siyonist medya, Hizbullah’ın bu gece (Pazar) Hayfa’nın güneyinde Binyamina yakınlarında Siyonist askerlerin toplanmasına düzenlediği insansız hava aracı saldırısında 3 Siyonistin öldüğünü, 67 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Daha önce medya kaynakları, Hizbullah’ın Hayfa’nın güneyine düzenlediği insansız hava aracı saldırısı sonucunda Siyonist ordusunun kayıplarında artış olduğunu ve bunun sonucunda 3 kişinin öldüğünü, 24 kişinin yaralandığını bildirmişti. İlk raporlar 20 İsrail askerinin yaralandığını gösteriyordu.

Saldırının boyutu ve Siyonist askerlerin yaralanmalarının ciddiyeti nedeniyle bu saldırıda ölü ve yaralı sayısının artma ihtimali var.

İsrail Ordu Radyosu, askeri bir kaynağa dayandırarak, Benjamina saldırısının Hizbullah’ın insansız hava aracı saldırısı sonucu gerçekleştiğini ve bunun Lübnan’la savaşın başlangıcından bu yana en kanlı saldırı olduğunu duyurdu.

Hizbullah’ın bu geceki insansız hava aracı saldırısının ardından medya kaynakları yaralı Siyonist askerlerin fotoğraflarını yayınladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + 10 =