Hizbullah yetkilisi; Amerika Düşündüğümüzden Daha Hızlı Başarısız Olacak

Hizbullah yetkilisi; Amerika Düşündüğümüzden Daha Hızlı Başarısız Olacak

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketi merkez konseyinin üyesi Hasan el-Bağdadi, Lübnan halkının direniş seçeneğine bağlı kalarak ABD’yi yenebileceğini söyledi.

Habere göre, Lübnan Hizbullah hareketinin merkez konsey üyesi Hasan el-Bağdadi, Amerikalıların bölge ülkelerinin kaynaklarını yağmalamaya çalıştıklarını vurguladı.

El Bağdadi, Amerikalılar kendi planlarına göre bölgenin haritasını çıkarmaya çalışıyorlar. Kaynakları yağmalamaya ve İsrail düşmanını desteklemeye dayalı programlar üretiyorlar.

Hizbullah üyesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin paralı askerleri aracılığıyla savaşlar başlattığını, savaşı kaybettiğinde bu paralı askerleri diğer insanlar üzerinde hakim duruma getirdiğini ve hazineyi yağmalamalarına izin verdiğini ifade etti.

“Amerikalıların paralı askerlerinden yolsuzluğa ve yozlaşmış insanlara karşı bir devrim ilan etmelerini istemesi saçma. Bizim bu insanlara ve efendilerine karşı durmaktan başka seçeneğimiz yok.”

Hizbullah yetkilisi, Lübnan halkının bu tür insanların ulusal birliği baltalamasına izin vermemesi gerektiğini, ancak Lübnan topraklarını özgürleştiren ve İsrail düşmanına caydırıcılık sağlayan direniş seçeneğine bağlı kalması gerektiğini vurguladı.

El-Bağdadi, Lübnan halkının bu şekilde halkının kaynaklarını ve onurunu koruyabileceğini, bölge halklarının da düşmanlarına karşı kazanarak yeni bir aşamaya geçeceğini umduğunu söyledi.

“Bu şekilde ABD çaresiz kalacak ve bu bizim hayal edebileceğimizden daha yakın olacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − 3 =