Hizbullah, Siyonist Ordunun Toplanma Alanını Hedef Aldı

Hizbullah, Siyonist Ordunun Toplanma Alanını Hedef Aldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan İslami direnişi, Siyonist rejimin ordusunun Tale El-Taihat’taki toplanma merkezini hedef aldı.

Habere göre, Lübnan İslami Direnişi bir açıklama yaparak şunları duyurdu: ”Kararlı ve dirençli Gazze milletini desteklemek ve onun cesur ve onurlu direnişine yardımcı olmak için Lübnan İslami Direnişi ordusu saat 03.15’te Tel el-Taihat’taki Siyonist askerlerin toplanma alanını roket ve top mermileriyle hedef alarak kesin ve doğrudan kayıplar verdiler.”

Öte yandan Lübnanlı kaynaklar, Siyonist rejime ait tankın El-Adisa ilçesinin doğusundaki Miskaf Aam kasabasına 3 el ateş ettiğini duyurdu.

Lübnan İslami Direnişi de bu sabah şöyle bir açıklama yaptı: Savaşçılarımız, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde bulunan Siyonist yerleşim yeri El Mutla’daki bir binada Siyonist askerlerin varlığını hedef aldı.

Siyonist rejimin Gazze’deki suçlarının başlamasından bir gün sonra Lübnan Hizbullahı, bu rejimin işgal altındaki Filistin’in kuzey bölgelerindeki askeri mevzilerini hedef aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − 3 =