Hizbullah Lübnan Sınırındaki Siyonist Üssü Vurdu/ Video

Hizbullah Lübnan Sınırındaki Siyonist Üssü Vurdu/ Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketinin direniş güçleri, Lübnan ile Filistin sınırındaki Siyonist askeri bölgelere ve düşman kuvvetlerinin toplanma yerlerine karşı çeşitli operasyonlar gerçekleştirdi.

Habere göre, Lübnan Hizbullah hareketi, Gazze’de yaşayan Filistinlilerin kahramanca ve onurlu direnişine destek amacıyla, Lübnan ve Filistin sınırında Siyonist ordu güçlerine yönelik operasyonlar gerçekleştiriyor.

Hizbullah’ın İslami direnişi, El Bağdadi askeri sahasında teknik ve takip ekipmanlarını koruyan İsrail düşmanı teknik ekibini top mermileriyle hedef alarak büyük zarar verdi.

Hizbullah direniş güçleri ayrıca Lübnan’ın işgal altındaki topraklarındaki Kafr Shoba tepelerindeki Roisat El Alam askeri tesisini de roketlerle hedef alarak ikinci kez top mermileriyle bombaladı ve siyonist güçlerin doğrudan yaralanmasına neden oldu.

Hatırlanacağı üzere Hizbullah’ın İslami direniş güçleri, dün öğleden sonra Siyonist komutanlığın yeni üssü Liman’ı top mermileriyle imha etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − fifteen =