Hizbullah: Düşmana Cevabımız Operasyonlarımızın Nicelik Ve Niteliğini Artırmak Olacaktır

Hizbullah: Düşmana Cevabımız Operasyonlarımızın Nicelik Ve Niteliğini Artırmak Olacaktır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah’ın yürütme konseyi başkanı Seyyid Haşim Safiuddin , İsrail rejiminin aptallığını sürdürmeye devam ettiğini ve geçmiş deneyimlerden ders almadığını kaydetti.

Habere göre, Hizbullah’ın yürütme konseyi başkanı Seyyid Haşim Safiuddin, Hizbullah’ın büyük komutanlarından şehit Talib Abdullah’ın cenaze töreninde şunları söyledi: “Şehit Taleb Abdullah, 2006 Temmuz yıllarının kahramanlarından biriydi. Otuz Üç gün süren bir savaş vardı ve o savaşta düşmanın sürekli hedefi olması onun için doğaldı.”

Safiuddin, düşmanın hâlâ aptallığında ısrar ettiğini ve geçmiş deneyimlerden ders almadığını belirtti. Düşman, komutanlara suikast yapılmasının direnişi zayıflatacağını düşünüyor.

Düşmanın mesajı terör yoluyla Gazze’ye destek irademizi vurmak ise, kesin cevabımızın operasyonlarımızın nicelik ve niteliğini artırmak olacağını bilmesi gerektiğini açıkladı.

Safiyüddin, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde başına gelen felaketten dolayı düşman bağırmaya başladıysa ağlamaya ve feryat etmeye hazır olması gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − 12 =